Serviceafdelingen
Vi laver din service
Oversigt
Vore Kunder
Personale
Jobmuligheder
Kontakt os
Om os

God service skaber gode relationer

Vores samarbejdspartnere foretrækker en fleksibel servicepartner  

Serviceafdelingen er en uafhængig serviceorganisation, der er placeret i Danmark. Vi er Nordens førende indenfor vores fagområde, og vi bestræber os fortsat på at leve op til at være vores samarbejdspartneres foretrukne servicepartner. 

Dem der vælger at samarbejde med os har fordel af en samlet, ressourcestærk og ikke mindst fleksibel serviceorganisation, der servicerer hele Europa. 

Serviceafdelingen består af et kompetent medarbejderteam, der arbejder engageret med installation, reparation og vedligeholdelse af maskiner og periferiudstyr i plast industrien. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for sprøjtestøbning samt reperation af udstyret. Vi udfører serviceopgaver både for producenter af udstyr, forhandlere samt brugere.    Grænseløs service 

Vi opererer i hele hele Europa sammen med vores eget service team sammen med vores kompetente samarbejdspartnere.

Flere og flere outsourcer hele eller dele af deres tekniske service til os. I stedet koncentrerer de sig om det væsentlige - nemlig egne kernekompetencer og at sælge og markedsføre egne produkter. Det er den bedste økonomiske løsning for vores samarbejdspartnere, da vi ud over en optimal service også garanterer et professionelt stykke arbejde i topkvalitet.

All Rights Reserved...